Vuokraa PVY-talo ja tanssilava!

PVY-talon ja tanssilavan vuokraushinnasto vuoden 2016 aikana tehtyihin varauksiin on tämän artikkelin alalaidassa, klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi.

Hartolan kylän PVY-talo sijaitsee idyllisellä paikalla Hartolan-joen rannalla. PVY-talon pihapiiriin kuuluu myös tanssilava. PVY:n talo ja tanssilava sijaitsevat Jaalan Hartolassa, osoitteessa Ansalahdentie 8, 47710 Jaala. Tervetuloa tutustumaan myös paikan päälle!

Tilat soveltuvat häiden, syntymäpäivien, sukujuhlien, kokousten ja erilaisten tapahtumien pitopaikaksi. Voit vuokrata joko PVY-talon isoine saleineen tai PVY-talon sekä tanssilavan Hartolan-joen rannalla.
Tiloja on remontoitu viime vuosien aikana useaan otteeseen ja nyt juhlijoiden ja järjestäjien käytössä on hurmaavaa lavatanssiperinnettä huokuva tanssilava sekä tilava päärakennus luonnon keskellä modernein mukavuuksin. PVY:n tilat on jo kunnostettu esteettömiksi ja turvallisiksi.

Lisätietoa PVY-talon ja tanssilavan vuokrauksesta löydät täältä.

Tiedustelut ja varaukset:
PVY:n pj Tuomo Taavila, puh. 0400 152 876

Vuokraa PVY-talo ja tanssilava-page-001