PVY vuokraa

Loistavat kokous- ja juhlatilat Jaalan Hartolassa

PVY-talon tanssilava juhlatamineissa. Kuva Mikko Huupponen

PVY-talon tanssilava juhlatamineissa. Kuva Mikko Huupponen. Kopiointi ilman kuvaajan lupaa kielletty.

Hartolan kylän PVY-talo sijaitsee idyllisellä paikalla Myllyjoen rannalla. PVY-talon pihapiiriin kuuluu myös tanssilava. PVY:n talo ja tanssilava sijaitsevat Jaalan Hartolassa, osoitteessa Ansalahdentie 6, 47710 Jaala.  Kouvolan keskustasta n. 40 km, Lahdesta n. 70 km.

Tilat soveltuvat häiden, syntymäpäivien, sukujuhlien, kokousten ja erilaisten tapahtumien pitopaikaksi. Tanssilavalle mahtuu n. 160 juhlijaa syömään sekä tanssimaan ja se onkin loistava juhlatila kesäisin ja suosittu hääpaikka. PVY:n talo jatkaa juhlakautta ympäri vuoden pienempien tilaisuuksien merkeissä, taloon mahtuu n. 80 juhlijaa.

Tiedustelut ja varaukset:
PVY:n puheenjohtaja Terttu Kusmin,
puh. 040 731 6330
jaalanhartolan.pvy@gmail.com

Vuokraushinnasto (voimassa v. 2024 aikana tehtyihin varauksiin)
Tanssilava + PVY:n talo juhlakäyttöön 750 €/vrk
Kokoustila á 30 €/2h tai 150 €/vrk

PVY-talo, kuva Kari Tuomi

Juhlakattaus PVY-talon salissa, kuva Kari Tuomi

Järjestely- ja purkupäivät juhlavuokrauksissa (= tilaisuutta edeltävä ja tilaisuuden jälkeinen päivä) sisältyvät vuorokausihintaan.
(Hinnat sis. parkkipaikan, sähkön, veden, jätehuollon, astiat, wc-paperit yms.)
Asiakas siivoaa talon tilaisuuden jälkeen samanlaiseen kuntoon kuin se oli vastaanotettaessa. Loppusiivous erillisen sopimuksen mukaan.

Tilat

Tiloja on remontoitu suurella sydämellä viime vuosien aikana ja nyt juhlijoiden ja järjestäjien käytössä on hurmaavaa perinteitä huokuva tanssilava sekä tilava päärakennus luonnon keskellä modernein mukavuuksin.

Juhlakattaus PVY-talon tanssilavalla. Kuva: Tiia Taavila

PVY:n talolla on uusittu, ajanmukainen keittiö, jossa on suurkeittiön astianpesukone, 2 jääkaappia, sähköhella,  jne. Salissa on näyttämö ja lattiapinta-alaa n. 100 m2.
PVY-talon saliin mahtuu:
– Luokkamuodossa 32-48 hlöä
– Bankettimuodossa 64-80 hlöä
– Teatterimuodossa 100 hlöä
Talossa on yksi wc. Piharakennuksesta löytyy puuceet naisille ja miehille. Tanssilavalla on orkesterikoroke ja pieni puffettitila.

 

 

Kopiointi kielletty

Kopiointi kielletty

PVY-talon tanssilava