Hartolan kylän valokuvakilpailun voittajat on valittu!

Kyläläiset ja mökkiläiset ovat ratkaisseet Hartolan kylän valokuvakilpailun kärkikolmikon. Saksalainen kesä-Hartolalainen Sebastian Tretiak nappasi podium-paikoista peräti kaksi: sekä ensimmäisen että kolmannen. Porvoolainen Emmi Tuomi loistaa 2. sijalla valokuvatyöllään saunan ikkunasta. Tretiakin täydellinen sateenkaari vei ensimmäisen sijan ja kolmannella sijalla komeilee tunnelmallinen Hartolan jokimaisema veneestä käsin kuvattuna. Tuomen toisen sijan työllä ja Tretiakin kolmannen sijan työllä oli vain yhden äänen ero, joten kilpailun ratkaisu oli hyvin tiukka.

Hartolan kylän valokuvakilpailussa oli alun perin kaksi sarjaa: ”Historian havinaa” sekä ”Maalaiselämää” joihin haettiin valokuvia kesäkuun ajan. Valitettavasti vanhoja valokuvia ei kilpailuun osallistunut mutta nykyajan Hartolaa kuvaavaan sarjaan tuli 26 osallistuvaa työtä. Kolmihenkinen raati valitsi näistä kymmenen mielestään parasta valokuvanäyttelyyn heinäkuun ajaksi Hartolan Puoti & Baarille. Raadin jäsenet olivat valokuvaaja sekä taiteilija Timo Laitala, PVY:n puheenjohtaja, syntyperäinen Hartolalainen Tuomo Taavila ja kilpailusihteeri Tiia Taavila. Voittajat ratkaistiin lippuäänestyksellä Puoti & Baarin asiakkaiden ja Hartolan Kylän facebookkaajien avulla. Äänestysinto oli reipasta ja ääniä tulikin yhteensä yli 200. Äänestäjien kesken arvottiin Hartolan Puoti & Baarin lahjakortti.

Palkinnoksi Tretiak sai Sateenkaari-työstään 50 €:n Hartolan kylän PVY:n stipendin, Tuomi pokkasi itselleen Saunan ikkuna-kuvalla 30 € lahjakortin Hartolan Puoti & Baarille ja Tretiak kolmannen sijan työllään Matkailutila Sinibellin 5 kg:N mansikkalaatikon. Lisäksi raati palkitsi oman suosikkinsa, Tuomen lähikuvan varvuista Arvilan kotileipomon mansikkakakkulahjakortilla. Voittajat julkistettiin Hartolan kylän PVY:n 80 v. juhlassa 17.8.2014.

Hartolan kylän PVY yhteistyökumppaneineen onnittelee lämpimästi voittajia ja kiittää kaikkia osallistujia ja äänestäjiä sekä Puoti & Baarilla että Facebookissa. Suuret kiitokset myös PVY:n puolesta yhteistyökumppaneillemme niin Hartolan Puoti & Baarille, Matkailutila Sinibellille kuin Arvilan kotileipomolle kilpailun mahdollistamisesta.

Palkitut työt:

Sebastian Tretiak, kopiointi kielletty!

I Sija: Sebastian Tretiak, kopiointi kielletty!

Emmi Tuomi, kopiointi kielletty!

II Sija. Kuvaaja: Emmi Tuomi, kopiointi kielletty!

Sebastian Tretiak, kopiointi kielletty!

III Sija. Kuvaaja: Sebastian Tretiak, kopiointi kielletty!

Emmi Tuomi, kopiointi kielletty!

Raadin suosikkityö. Kuvaaja: Emmi Tuomi, kopiointi kielletty!

Muut raadin valitsemat kuvat löydät täältä.