Kulttuurintäyteinen kesäinen viikonloppu luvassa 14.-15.6!

Kyläläisille ja kesävieraille tarjoillaan huikea kattaus kulttuuria laidasta laitaan kesäkuisena viikonloppuna 14.-15.6. Nyt ei kotia jouda ennen auringonlaskua!

Lauantai 14.6.

Alkupalat tarjoillaan yhdeksänkymmentäluvun tunnetuimman talonmiehen Sepi Kumpulaisen tahtiin Hartolan Puoti & Baarin terassilla. Kumpulainen esiintyy lauantaina klo 15, Puoti & Baarilla juhlitaan kuitenkin koko päivän valtakunnallista Kyläkauppapäivää.

Kyläkauppa-teema jatkuu myös Hartolan kylän PVY-talolla. Pienen hilppaisun päässä Puoti & Baarilta on luvassa toiveuusintana Kärrytie vie kaupalle-näytelmä viime kesältä.  Kärrytie vie kaupalle kertoo maaseudun murroksesta ja kaupungistumisesta 1960-luvun Hartolan kylällä, kyläkaupan tiskin takaa. Näytelmä näytellään klo 18. Pääsylippun hinta on 15 € ja tuotto ohjataan PVY-talon kunnostukseen.

Loppuillaksi suositellaan naapurikylän Huhdasfestia. Ihmisen kokoisilla vestareilla esiintyy mm. kyläläisten kestosuosikki kaukaa pohjoisesta: Jaakko Laitinen & Väärä raha, räppäri Asa sekä Idols-ohjelmastakin tuttu Lassi Valtonen. Kun viimeinen esiintyjä on kuunneltu, voi ansaitusti levätä hetken.  Lisää vestari-infoa tämän linkin takaa.

Sunnuntai 15.6.

Sunnuntainakaan ei jäädä laakereille lepäilemään, ainakaan kauaksi aikaa. Jos unohduit lauantaina Puoti & Baarin kauppiattarien lumoihin tai menojalka vipatti Huhdasfesteille jo varhain päivällä, PVY tarjoaa vielä toisen mahdollisuuden sunnuntaina nauttia Kärrytie vie kaupalle-näytelmästä klo 14.

Näytelmästä voi näppärästi jäädä PVY:n tanssilavalle kahvikupposen kanssa, sillä kauaa ei tarvitse huilata. Klo 16 Jaalalaiset lahjakkuudet tarjoavat vielä hunajaa väsyneille korville ja elvyttävät uupuneet jalat kun viime kesänä ensimmäistä kertaa esitetty Hyväntekeväisyyskonsertti Jaalan vanhustyön hyväksi saapuu Hartolan kylään. Tanssilavalla on tilaa sekä istua ja nauttia musiikin huumasta että jorata ihan vimmatusti hyvässä seurassa.

Sitten voikin jo konsertin jälkeen pikku hiljaa palailla kotiappäin.

Lämpimästi tervetuloa kylään!

Lauantai 14.6.

 Sunnuntai 15.6.

– Klo 15: Hartolan Puoti & Baari juhlii Valtakunnallista kyläkauppapäivää, terassilla Sepi Kumpulainen

– Klo 14: Kärrytie vie kaupalle-näytelmä PVY-talolla

– Klo 18: Kärrytie vie kaupalle-näytelmä PVY-talolla

– Klo 16: Hyväntekeväisyys-konsertti Jaalan vanhustyön hyväksi

– Huhdasfest-festarit Huhdasjärven kylätalolla

Tapahtumakalenteristamme löydät näppärästi kaikki kylän tapahtumat sekä lisätiedot näistäkin yllämainituista.