Rahoitusinfo / Pohjois-Kymen Kasvu

Koska:
2.2.2017 @ 18:00
2017-02-02T18:00:00+02:00
2017-02-02T18:15:00+02:00
Missä:
Hartolan kylän PVY-talo
Ansalahdentie 6
47710 Kouvola
Suomi
Hinta:
Free
Yhteystiedot:
Jarmo Leinonen, Pohjois-Kymen Kasvu
0400 545 768

Pohjois-Kymen Kasvun rahoitusinfokiertue tammi-huhtikuussa 2017 – Tule mukaan kuulemaan mahdollisuuksista rahoittaa yrityksesi tai yhdistyksesi toimintaa!

Kouvolan ja Iitin alueella on jaossa rahoitusta yleishyödyllisiin kehittämis- ja investointihankkeisiin sekä yritystukiin. Haluamme, että kaikki kiinnostuneet ovat tästä myös tietoisia. Siksi Leader Pohjois-Kymen Kasvu käynnistää tammikuussa 2017 rahoitusinfokiertueen, joka pysähtyy myös Hartolan kylällä.

Leader on toimintaa, neuvontaa ja rahoitusta paikkakunnan parhaaksi.

Nyt toimimme: kierrämme Pohjois-Kymenlaakson nurkasta nurkkaan, Saaramaalta Vuolenkoskelle, tammikuusta huhtikuuhun. Kiertueella käymme teidän luonanne, kylillänne ja yrityksissänne, yli kahdessakymmenessä paikassa pääosin tiistai- ja torstai-iltaisin.

Kiertueella neuvomme: kun yrityksesi sijaitsee maaseudulla, sillä on jatkuvan kannattavan toiminnan edellytykset ja halukkuutta kasvaa, maaseutuohjelman yritysrahoituksesta voidaan sitä tietyin edellytyksin rahoittaa. Tule kuulemaan, miten! Vaikka infokiertueemme kärki onkin yritysrahoituksessa, toivomme paikalle myös kyläläisiä ja yhdistystoimijoita kuulemaan rahoitusmahdollisuuksista.

Rahoitamme yritystukirahoituksella muun muassa investointeja, investoinnin toteutettavuustutkimuksia ja asiantuntija- ja neuvontapalveluita maaseudun mikroyrityksille. Suurempaa yritystäkään emme jätä pulaan, vaan ohjaamme sopivan asiantuntijan luokse jatkamaan keskusteluja. Osassa kiertuepaikkojamme nämä asiantuntijatahot ovat myös mukana.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Kahvitarjoilun vuoksi toivomme ennakkoilmoittautumisia tilaisuuksiin.  Ilmoittautua voi tästä -> LINKISTÄ  tai suoraan projektipäällikkö Jarno Leinoselle.

Lisätietoa rahoitusinfoista
Jarno Leinonen
e-mail: etunimi.sukunimi@pohjois-kymenkasvu.fi
p. 0400 545 768